Koffie

Bij Boonen zijn wij fanatieke koffie-liefhebbers. We gaan ver om van jou ook zo’n liefhebber te maken. Wij hebben hiervoor 2 verschillende Boonen koffiemelanges gemaakt;

Boonen koffie by Spot on Coffee Roasters.

Deze stadsbranderij is hofleverancier van de betere, leuke koffietentjes in Amsterdam en omstreken en nu dus ook bereikbaar voor bij jou op kantoor. 

Spot On Coffee Roasters is als jonge, maar zeer ervaren, kleine koffiebranderij actief en gevestigd in hartje Amsterdam. De ruwe ongebrande koffiebonen worden met veel zorg geselecteerd en op ambachtelijke wijze langzaam gebrand. De koffie wordt in kleine batches, op order voor Boonen gebrand en verpakt, zodat optimale versheid wordt gegarandeerd. De branderij is op afspraak te bezichtigen.

Deze Boonen koffiemelange bestaat uit de beste koffiebonen:

Ethiopië sidamo, Colombia Excelso huila, Peru SHB, Uganda en Guatamala SHB

  • Vers!
  • Ambachtelijk en langzaam gebrand
  • Top kwaliteit koffiebonen (barista kwaliteit)

Boonen koffie Brain Booster UTZ Certified

Deze melange van 100% arabica koffiebonen hebben wij geselecteerd vanwege zijn toegankelijke smaak. Niet alleen de zwarte koffiedrinkers kunnen deze melange waarderen, maar ook de liefhebbers van melk houdende koffies zoals latte macchiato.

Boonen staat voor eerlijk.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren op de koffieplantages. Daarom draagt deze Boonen koffie het UTZ keurmerk. UTZ gecertificeerde boeren worden opgeleid om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en dit bovendien te doen met zorg voor mens en milieu. Meer informatie hierover vind je op www.utzcertified.org 

Elk kopje Boonen koffie moet voor jou een fantastische beleving zijn.

Laat ons weten waarom je ervan geniet (of waarom niet):  info@boonenkoffie.nl

Altijd leuk iets van je te horen!

  • Samengesteld uit de beste arabica koffiebonen.
  • Duurzaam ingekocht (UTZ certified) waarbij rekening is gehouden met de leefomstandigheden van de koffieboeren en het milieu.
  • Aluminiumvrij verpakt