KOFFIE

Bij Boonen zijn wij fanatieke koffie-liefhebbers. We gaan ver om van jou ook zo’n liefhebber te maken. Wij hebben hiervoor 4 verschillende Boonen koffiemelanges gemaakt;

BOONEN KOFFIE BY SPOT ON COFFEE ROASTERS.

Deze stadsbranderij is hofleverancier van de betere, leuke koffietentjes in Amsterdam en omstreken en nu dus ook bereikbaar voor bij jou op kantoor. 

Spot On Coffee Roasters is een kleine koffiebranderij actief en gevestigd in Amsterdam. De ruwe ongebrande koffiebonen worden met veel zorg geselecteerd en op ambachtelijke wijze langzaam gebrand. De koffie wordt in kleine batches, op order voor Boonen gebrand en verpakt, zodat optimale versheid wordt gegarandeerd. 

  • Super vers.
  • Specialty coffee.
  • Ook in filterdrager machine een topper.

BOSSCHE BOONEN BLEND

Bij Boonen om de hoek worden de Bossche Boonen melanges, specifiek op onze aanvraag, in kleine batches gebrand. Deze koffiebrander brandt de koffie met groene stroom van zonnepanelen boven op de branderij. De vrijgekomen koffievliesjes worden gebruikt om zwammen op te kweken.

Deze ‘slow roasted’ koffieblend is er in 2 varianten:

1) Bossche Boonen Blend

Een specialty coffee blend met een fruitige, zachte smaak bestaande uit 5 verschillende 100% arabica koffie-origines. De Specialty Coffee Association beoordeelt premium koffiebonen op een schaal van 1 tot 100 door middel van cupping. Dit is een gestandaardiseerde methode om koffie te evalueren. Alleen koffie met een score hoger dan 80 mag verkocht worden als specialty coffee.

BOONEN KOFFIE BRAIN BOOSTER Rainforest Alliance 

Deze melange van 100% arabica koffiebonen hebben wij geselecteerd vanwege zijn toegankelijke smaak. Niet alleen de zwarte koffiedrinkers kunnen deze melange waarderen, maar ook de liefhebbers van melk houdende koffies zoals latte macchiato.

Boonen staat voor eerlijk.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren op de koffieplantages. Daarom draagt deze Boonen koffie het Rainforest Alliance keurmerk. Rainforest Alliance gecertificeerde boeren worden opgeleid om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en dit bovendien te doen met zorg voor mens en milieu. Meer informatie hierover vind je op www.ra.org 

Elk kopje Boonen koffie moet voor jou een fantastische beleving zijn.

Laat ons weten waarom je ervan geniet (of waarom niet):  info@boonenkoffie.nl

Altijd leuk iets van je te horen!

  • Samengesteld uit de beste arabica koffiebonen.
  • Duurzaam ingekocht waarbij rekening is gehouden met de leefomstandigheden van de koffieboeren en het milieu.
  • Aluminiumvrij verpakt.

2) Bossche Boonen Blend Special Roast

Onze ‘Special Roast’ is een wat krachtigere koffie en bestaat uit 4 verschillende origines.

  • Lokaal gebrand en verpakt.
  • Specialty coffee.
  • Duurzaam gebrand.
  • Super vers.