CAPPUCCINO TOPPING

Steeds vaker worden er latte’s gedronken. Door cappuccino topping te gebruiken welke volledig bestaat uit magere melkpoeder, lijkt de smaak en structuur van onze cappuccino’s en latte’s erg op die van verse melk! Deze cappuccino topping hoeft in tegenstelling tot verse melk niet gekoeld bewaard te worden. Ook het reinigen van slangetjes in de koffiemachine hoeft niet elke dag te gebeuren. Dus wel de smaak maar niet de nadelen van verse melk.

KARTONNEN BOONEN BEKERS

Gemakkelijk en duurzaam is het gebruik van kartonnen bekers. De 7 en 8oZ  Boonen bekers zijn compact en voldoende groot om je warme drank op kantoor of onderweg op te drinken. Verpakt in een doos met 1.000 stuks.

SUIKER- EN CREAMERSTICKS

Voor diegene die niet van een kopje zwarte koffie of thee houdt, bieden wij zoetjes, losse suiker- en creamersticks aan. Hiermee kan iedereen de gewenste hoeveelheden zelf toevoegen.

TOEBEHOREN

Naast koffiebonen bieden veel van onze espressomachines ook plaats aan cacao en cappuccino topping voor bereiding van dranken als chocolademelk, cappuccino en latte macchiato.

CACAO

Bij Boonen maakt de koffiemachine chocolademelk met 16,5% cacao. Doordat wij een hoger percentage cacao gebruiken dan de meeste andere merken, smaakt de chocolademelk niet te zoet maar juist vol en krachtig. Naast 1 KG zakken hebben wij ook Van Houten cacao sachets om handmatig een heerlijke warme chocolademelk te bereiden.

THEE

De Tea of Life theelijn is een mooi Fairtrade gecertificeerd product gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Deze theelijn bestaat uit 15 verschillende smaken waaronder de meest gebruikelijke. Verpakt in heat seal paper envelop voor een beter behoud van de thee. Het touwtje is geknoopt aan het ongebleekte theezakje in plaats van een nietje. Het afval gaat bij het GFT omdat het volledig te composteren is (conform norm EN13432).

De Sunleaf theelijn is een value for money theeconcept waarbij van elke verkochte kg € 0,50 overgemaakt wordt naar de Fair-grounds Foundation. Deze thee is verkrijgbaar in 15 verschillende smaken.

HOUTEN ROERSTAAFJES

De 11,4 cm lange, houten roerstaafjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en ideaal in combinatie met de Boonen kartonnen bekers.