Toebehoren

Naast koffiebonen bieden onze koffiemachines ook plaats aan cacao en cappuccino topping voor bereiding van dranken als chocolademelk, cappuccino en latte macchiato.

koffie op het werk

Cappuccino topping

Steeds vaker worden er latte’s gedronken. Door cappuccino topping te gebruiken welke bijna volledig bestaat uit magere melkpoeder, lijkt de smaak en structuur van onze cappuccino’s en latte’s erg op die van verse melk! Deze cappuccino topping hoeft in tegenstelling tot verse melk niet gekoeld bewaard te worden. Ook het reinigen van slangetjes in de koffiemachine is bij dit product vele malen gemakkelijker dan wanneer je verse melk gebruikt. Dus wel de smaak maar niet de nadelen van verse melk.

Kartonnen Boonen bekers

Gemakkelijk en duurzaam is het gebruik van kartonnen bekers. De 6,5oZ  Boonen bekers zijn compact en voldoende groot om je warme drank op kantoor of onderweg op te drinken. Verpakt in een doos met 1.000 stuks.

Suiker- en creamersticks

Voor diegene die niet van een kopje zwarte koffie of thee houdt, bieden wij losse suiker- en creamersticks aan. Hiermee kan iedereen de gewenste hoeveelheden zelf toevoegen.

Toebehoren

Naast koffiebonen bieden onze espressomachines ook plaats aan cacao en cappuccino topping voor bereiding van dranken als chocolademelk, cappuccino en latte macchiato.

Cacao

Bij Boonen maakt de koffiemachine chocolademelk met 16,5% cacao. Doordat wij een hoger percentage cacao gebruiken dan de meeste andere merken, smaakt de chocolademelk niet te zoet maar juist vol en krachtig.

Thee

De Garden Series theelijn is een mooi Fairtrade gecertificeerd product met 100% natuurlijke aroma’s. Deze theelijn bestaat uit 12 verschillende smaken waaronder de meest gebruikelijke. Verpakt in de nieuwste verpakkingsvorm, heat seal paper envelop voor een beter behoud van aroma’s en de thee. Het touwtje is geknoopt aan het theezakje en aan de papieren tag in plaats van een nietje (milieu vriendelijk)!

Houten roerstaafjes

De 11,4 cm lange, houten roerstaafjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en ideaal in combinatie met de Boonen kartonnen bekers.