OVER BOONEN KOFFIE

We zijn fanatieke koffie-liefhebbers en we gaan ver om van jouw bedrijf ook zo’n liefhebber te maken: allereerst willen we het jou en je collega’s helemaal naar de zin maken. Wij horen graag hoe dat bij jou werkt en maken een voorstel waarin onze producten passen bij wat jij wilt. Op een typisch loyale Boonen-manier. Mensen blij maken met goede koffie op het werk doen we echt liever dan zoveel mogelijk deals ophalen.

We vinden onszelf van deze tijd en zijn daarom altijd in voor iets nieuws. We struinen zelf ook graag de leukste en nieuwste tentjes af en we vinden sfeer ook echt iets toevoegen aan smaak. Daarom doen we dat bij Boonen ook.

Wij zijn geen groentje op deze markt. Logisch als je zo gek bent op koffie.  Met Boonen haal je een deskundige partner binnen, die weet wat er te koop is en voor jou het beste heeft geselecteerd.

We staan voor eerlijk. We zijn duidelijk over prijzen en kennen geen ondoorzichtige abonnementsstructuren. 

VOOR WIE

Boonen koffie is voor bedrijven waar lekkere koffie geen arbeidsvoorwaarde is, maar een vanzelfsprekendheid. Voor bedrijven die geloven dat goede koffie op kantoor collega’s trotser maakt, gelukkiger en dus ook productiever. En dat het dus leuker wordt met koffie op het werk! Je klanten zullen het ook waarderen.

WAT WIJ LEVEREN

Wij brengen de koffie die je thuis of in de stad drinkt naar je werk. Kwaliteit dus! Het fraaie is, dat deze kwaliteit prima te betalen is. Dat je je collega’s echt niet hoeft te vragen om een bijdrage voor goede koffie!

KORTOM

  • Ontzettend lekkere ingrediënten die binnen 4 werkdagen na bestelling worden geleverd.
  • Mooie betrouwbare espressomachines welke eenvoudig te reinigen zijn.
  • Een team van technische professionals welke binnen 24 uur ter plaatse is voor het verhelpen van storingen op de espressomachines.

Laten we elkaar snel ontmoeten en een kop koffie drinken

MAURICE VAN DEN BOOMEN